Симбио медик е ексклузивен застапник и увозник на палетата Пико која ги задоволува потребите на децата од најмала возраст
Сабота- Недела: затворено
+ (389) 02-3120012

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Симбио медик е ексклузивен застапник за италијанскиот бренд Pico.

Горди сме што и глобално иновативниот ProBiotec® е дел од нашето семејство.

Пико е еден од многуте познати линии на производи на италијанскиот производител ОФИ со седиште во Бергамо, Италија.

ProBiotec е холандска компанија чиешто производство на средства за чистење се темели исклучиво врз природна основа. 100% еколошки производи.

Пико мултивит сируп

Пико Б комплекс

Пико Фер

Пико Ц витамин

Пико Д витамин

ЦЕЛО ПОРТФОЛИО 

Кампинг пакет 1

Домашен пакет 1

Спреј за маски

Спреј за раце

Анти – тобако спреј 

ЦЕЛО ПОРТФОЛИО 

 Авторски права © 2019 Симбиомедик.

Сите права се задржани! Progressiva PR & Media