Контакт

Контакт

Контакт информации:

ТД СИМБИО МЕДИК ДОО СКОПЈЕ
  • Телефон: +38902 312 0012
  • E-mail адреса: [email protected]
  • ЕДБ: 4080012533266
  • Седиште на фирмата: Ул. Интренационални бригади Бр. 4, 1000 Скопје, Република Северна Македонија 

Контактирајте нѐ: