За нас

За нас

Симбио медик е ексклузивен застапник на италијанската линија на производи-Пико.

Пико е еден од многуте познати линии на производи на италијанскиот производител ОФИ, со седиште во Бергамо, Италија. Нивните производи се распространети низ целиот свет.

Визијата на OFI во соработка со дистрибутерот во Македонија е во скоро време да се прошири палетата на производи.

OFI за првпат е присутна со нејзините активности во Македонија од почетокот на 2015 година. На наша голема чест и задоволство Симбио медик е ексклузивен застапник и увозник на палетата Пико која ги задоволува потребите на децата од најмала возраст т.е од самото раѓање. Нашата визија е сите брендови на OFI да бидат достапни во аптеките низ Македонија во догледно време.

Пико производите се додатоци во исхраната со кои се задоволуваат потребите за витамини и минерали кај децата, при недоволен внес на истите, од најмала возраст-нула месеци, па сѐ до адолесцентност.

Пико палетата вклучува и производи наменети за виталност, енергија и јакнење на имунитетот кај возрасните.

ТД СИМБИО МЕДИК ДОО СКОПЈЕ

ЕДБ: 4080012533266

Седиште на фирмата: Ул. Интренационални бригади Бр. 4, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: +38902 312 0012

E-mail: [email protected]