CreGAAtine 60 ќесички

1,700.00 ден

Description

CreGAAtine е уникатна формулација базирана на креатин, која исто така го содржи GAA -гванидинеацетна киселина.
Делува магично и на вашето тело и на вашиот мозок. Развиен од страна на Applied Bioenergetic Lab и Carnomed.
CreGAAtine е додаток во исхраната формулиран врз основа на научни докази.
Наградената формулација на креатин- CreGAAtine е безбедна, патентирана и doping free.
Студијата за ефектите на Cregaatine е наградена од Европското здружение за клиничка
исхрана и метаболизам (ESPEN).

Кои се најважните придобивки?

Моќен и експлозивен
Обичниот креатин го зголемува нивото на креатин во мускулите за околу 2%. CreGAAtine
доведува до зголемување од 16,9% што е 8,5 пати повисоко отколку само креатин монохидрат.

Нема задржување на водата
CreGAAtine води до вистински резултати и не ве ограничува со прекумерно задржување на
водата во мускулите.Ова е особено важно во спортот каде телесната тежина е важна категорија.

CreGAAtine ги полни вашите клетки со дополнителен креатин користејќи дополнителни
патишта за да влезете во клетката. Вашите клетки ќе бидат пријатно изненадени и ќе работат
подобро поради подобрената биоенергија.

CreGAAtine доведува до 3,9 пати повеќе креатин во сивата материја на мозокот и 1,9 пати повеќе
во белата материја. Ова зголемување треба да ја подобри вашата меморија, перцепција, учење
и концентрација.

Совршено и за него и за неа
CreGAAtine е совршен за оние кои сакаат природно да ја зголемат својата енергија и да ги
подобрат физичките и менталните перформанси, без оглед на полот и возраста.
Кои се најважните придобивки?
CreGAAtine доаѓа во форма на кутија со 60 кесички во единечни дози