Sold out

Sundovit D3 60 капсули

360.00 ден

Out of stock

Description

Sundovit D3-Меки капсули

Балансираната исхрана со дополнително користење на потребни суплементи и здравиот начин на живот се важни за одржување на здравјето.
Витамин Д помага во одржување на здрави коски и заби.Придонесува за нормално функционирање на мускулниот и имунолошкиот систем.Тој е одговорен за правилна апсорција и искористување на калциумот и фосфорот од исхраната, како и за соодветно ниво на калциум во крвта.
Производот се употребува за време на оброк или после оброкот со пиење на вода.

Се препорачува да се земе една капсула дневно.

Наменет е за возрасни лица.