Q Needs 60 софт гел капсули

3,600.00 ден

Q-Needs 60 меки желатински капсули

Q-Needs® се добива од Kaneka®, кој е еден од ретките извори на најквалитетниот CoQ10 во светот.. Q-Needs® е супериорен од другите опции за CoQ10 на пазарот денес. Q-Needs® е патентиран, целосно растворлив, течен раствор на убиквинол без кристали, клинички докажан дека обезбедува супериорна биорасположивост. Супериорната биорасположивост значи подобра апсорпција на хранливите материи од цревата во крвта, со цел:

 • Подобрување на когнитивната свест
 • Делува антиоксидативно
 • Поддршка за производство на клеточна енергија
 • Поддршка на срцето и кардиоваскуларното здравје
 • Намалување на фреквенцијата и времетраењето на мигрена болка
 • Митохондријална дисфункција

Description

Q-Needs 60 меки желатински капсули

Q-Needs® се добива од Kaneka®, кој е еден од ретките извори на најквалитетниот CoQ10 во светот.  Q-Needs® е супериорен од другите опции за CoQ10 на пазарот денес. Q-Needs® е патентиран, целосно растворлив, течен раствор на убиквинол без кристали, клинички докажан и обезбедува супериорна биорасположивост. Супериорната биорасположивост значи подобра апсорпција на хранливите материи од цревата во крвта, со цел:

 • Подобрување на когнитивната свест
 • Делува антиоксидативно
 • Поддршка за производство на клеточна енергија
 • Поддршка на срцето и кардиоваскуларното здравје
 • Намалување на фреквенцијата и времетраењето на мигрена болка
 • Митохондријална дисфункција

Препорачани дози:

1 капсула два пати дневно или како што Ви е препишано од лекар.

Напомени: Q-Needs не се замена за разновидна исхрана и здрав начин на живот. Да се ​​чува подалеку од дофат на мали деца. Бремените жени и доилките треба да се консултираат со својот лекар или фармацевт за земање на производот.

Предупредувања: Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Производот не е наменет за луѓе кои се преосетливи на неговите состојки. Во случај на какви било реакции, престанете да го земате производот.

 • да се чува вон дофат на деца
 • да се чува на собна температура
 • да се заштити од топлина, светлина и влага
 • не купувајте ако капачето е скршено или недостасува

Содржина: 

Дневни дози во кутијата: 60 меки желатински капсули

                                                                                                    Количинa на дневни дози       %дневни дози
Убикинол (Канека Убикинол)    CoQ10                                                         100mg                       *
** %дневни дози се базирани на исхрана со 2000 калории
* дневни дози не се поставени

Останати состојки: D-лимонен, говедски желатин,глицерин, прочистена вода, каприлна киселина, течен карамел, алфа липоична киселина.

*Oвие изјави не се еваулирани од FDA. Овој производ не е наменет за дијагностицирање, превентива, лекување или спречување на која било болест

Q-Needs® е вегански и без сите вообичаени алергени (вклучувајќи соја, кикирики, јаткасти плодови, глутен, казеин/млеко, ориз, пченка, школки, риба и јајца), како и вештачки вкусови и бои.

Производител: NeuroNeeds LLC, 8 Ladyslipper Ln, Old Lyme, CT 06371, United States Земја на потекло: САД.

Увозник и дистрибутер: Симбио Медик доо Скопје, ул. Интернационални бригади бр. 4, 1000 Скопје, РС Македонија, тел./факс 023120012 , e-mail: [email protected], www.simbiomedic.mk

Најдобро се употреби до: означено на пакувањето.

Сериски број и рок на употреба: означен на пакувањето.