/

Рекол Бимбо 7 мл

600.00 ден

Description

Recol Bimbo – капки за инфантални колики кај новороденчиња на база на Lactobacillus reuteri кој е единствениот пробиотик кој е уникатно приспособен на дигестивниот тракт.
Придобивката за здравјето е тоа што Lactobacillus reuteri е супериорен пробиотик во однос на сите други пробиотици. Покрај неговото влијание врз олеснувањето и третманот на грчевите кај бебињата, Lactobacillus reuteri дава свој придонес при дијареа и повраќање, и при разни вирусни инфекции поврзани со неурамнотеженост на дигестивниот систем.

Начин на употреба:

5 капки дневно, пред или после доење.